گوجه فرنگی غذای اصلی بسیاری از گوجه برای سرما خوردگی غذاهای اروپایی به ویژه ایتالیا، یونان و اسپانیا است. بدون نیاز به پخت و پز واقعی، آنها را می توان به سادگی برش داد و به عنوان بخشی از سالاد سرو کرد، اغلب با ریحان و موزارلا برای یک ناهار تابستانی ساده یا در یک ساندویچ به عنوان یک BLT خوشمزه سرو می شود.
گوجهفرنگی عنصر اصلی در گازپاچو و سالساهای با طراوت یا برای یک سوپ زمستانی گرمتر است.
گوجهفرنگی پایهای برای گلاب و سفید شدن ابرو بسیاری از کاریها، انبوهی از ماکارونی و غذاهای gnocchi است و روی پایه یک پیتزای وسوسهانگیز آغشته میشود.
پوره گوجه فرنگی غلیظ را می توان به سس ها و خورش ها اضافه کرد تا به غلیظ شدن و طعم دادن کمک کند.
گوجه فرنگی را می توان در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای استفاده کرد، تام آیکنز با استفاده از گازپاچوی تابستانی گوجه فرنگی گیلاسی خود از تاثیرات اسپانیایی استفاده می کند.
گالتون بلکیستون یک غذای ساده فرانسوی از راتاتویی را درست می کند، در حالی که راسل براون با گنوکی سیب زمینی و گوجه فرنگی تازه به ایتالیا نگاه می کند.
برای یک شام سریع، پل هیثکوت لباس های زنانه از گوجه فرنگی به عنوان پایه کاری سبزیجات سریع خود استفاده می کند و مارچلو تالی آنها را بخشی از پنیر ساده گوجه فرنگی مک ان خود می کند افراد ماجراجوتر باید پرس گوجه فرنگی و ریحان بسیار پیچیده فرانسیس اتکینز را امتحان کنند.
برای صبحانه، شان متن تشکر از رضایت مشتری رانکین یک نان گوجهفرنگی وسوسهانگیز درست میکند، و چه کسی میتواند درمان نهایی خماری، مری خونین را فراموش کند؟
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.