گردو منبع خوبی از فرم گیاهی چربی امگا 3 است که ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
همچنین گردو کاغذی اعلا ممکن است التهاب را کاهش دهد: التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد.
پلی فنول های موجود در گردو می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند. زیرگروهی از پلی فنول ها به نام الاژیتانین ها ممکن است به ویژه درگیر باشند.
باکتری های مفید در روده شما الاژیتانین ها را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل می کنند که در برابر التهاب محافظت می کند.
چربی امگا 3 ALA، منیزیم و اسید آمینه آرژنین موجود در گردو نیز ممکن است التهاب را کاهش دهد.
چندین ترکیب گیاهی و مواد مغذی موجود در گردو ممکن است به کاهش التهاب کمک کند، که عامل اصلی بسیاری از بیماریهای مزمن است.
اینکه بگوییم گردو یک غذای مغذی است، کمی دست کم گرفته شده است.
گردو چربیهای سالم، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی را فراهم میکند – و این تنها آغازی است که چگونه میتواند از سلامت شما حمایت کند.
در واقع، علاقه زیادی به این یک آجیل وجود دارد که طی 50 سال گذشته، دانشمندان و متخصصان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، گرد هم میآیند تا در کنفرانس گردو درباره آخرین تحقیقات سلامت گردو بحث کنند.
رایج ترین نوع گردو، گردوی انگلیسی است که مورد مطالعه ترین نوع نیز می باشد.
یک مطالعه اولیه و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL “بد” پس از خوردن غذا جلوگیری می کند، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه شده این کار را نمی کند.
این مفید است زیرا LDL اکسید شده مستعد تجمع در شریانها است که باعث تصلب شرایین میشود.
هر گرم ALA که در روز می خورید، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 10 درصد کاهش می دهد.
گردو منبع خوبی از فرم گیاهی چربی امگا 3 است که ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
ممکن است التهاب را کاهش دهد: التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.