انواع متعددی از نارنگی امروز مشهد معمولی از جمله والنسیا، هاملین و گاردنر وجود دارد. اکثر نارنگی های این طبقه برای تولید آب میوه استفاده می شود.
ناف: مسلماً رایجترین دسته پرتقال است، این نوع در واقع میوه دوم را در قاعده آن رشد میدهد که شبیه ناف انسان است.
خونی یا رنگدانه ای: با غلظت بالایی از آنتوسیانین، نوعی رنگدانه آنتی اکسیدان، پرتقال خونی دارای گوشت قرمز تیره است، پوست گاهی اوقات می تواند دارای لکه های قرمز تیره تری نیز باشد.
بدون اسید یا شیرین: این دسته از پرتقال دارای مقادیر بسیار کمی اسید است، با توجه به غلظت اسیدی پایین آنها، این پرتقال ها بیشتر خورده می شوند و برای تهیه آب میوه استفاده نمی شوند.
فصل اوج پرتقال بر اساس تنوع متفاوت است. با این حال، بیشتر پرتقال ها از نوامبر تا مارس در اوج خود هستند.
نارنگی زیر گروه نارنگی است، در حالی که پرتقال ترکیبی از میوه های پوملو و ماندارین است. منشأ پرتقال در آسیا است، در حالی که نارنگی از فلوریدا منشاء می گیرد.
پرتقال ها بسته به تنوع در اندازه های مختلف و شکل های کمی متفاوت هستند. با این حال، به عنوان یک قاعده کلی، اندازه پرتقال بزرگتر از نارنگی است.
نارنگیها که گاهی اوقات به آن «پرتقال بچه» نیز گفته میشود، کوچکتر، تا حدودی مسطح و به طور کلی کمتر گرد هستند، که آنها را به یک میان وعده مناسب جیبی تبدیل میکند.
نارنگیها هنگام رسیدن نرمتر هستند، در حالی که پرتقالها معمولاً در هنگام رسیدن سفت و سنگین هستند.
نارنگی و پرتقال هر دو بسته به تنوع از دانه های زیاد تا بی دانه بودن متغیر هستند. به عنوان مثال، پرتقال ناف بدون دانه است، در حالی که پرتقال والنسیا دارای دانه است.
در نهایت، نارنگی و پرتقال می توانند از نظر رنگ متفاوت باشند.
پرتقال ها معمولاً بیشتر زرد-نارنجی هستند، به جز نارنجی خونی که رنگ قرمز تیره دارد.
اگرچه نارنگی ها از نظر رنگ شبیه به بسیاری از گونه های نارنجی هستند، اما معمولاً نارنجی مایل به قرمز هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.