مخلوطی از عسل و آب را روی سیب ها بمالید. می توانید محلولی از عسل و آب را با اضافه کردن دو قاشق غذاخوری عسل به یک فنجان آب و سپس هم زدن تا زمانی که حل شوند ایجاد کنید.
برش ها را یک دقیقه یا بیشتر در آب عسل تعبیر خواب سیب زرد خیس کنید، سپس آبکش کنید. عسل علاوه بر توقف اکسیداسیون، به سیب ها شیرینی می بخشد.
سیب ها را در ویتامین C خیس کنید. می توانید مبل سلطنتی طوسی پودر اسید اسکوربیک، ویتامین C را در بسیاری از فروشگاه ها و داروخانه ها پیدا کنید.
سیب ها را در ویتامین C خیس کنید. می توانید مبل سلطنتی طوسی پودر اسید اسکوربیک، ویتامین C را در بسیاری از فروشگاه ها و داروخانه ها پیدا کنید.
می توانید این پودر یا یک قرص ویتامین C را در آب حل کنید، سپس برش ها را سریع خیس کنید تا قهوه ای نشوند.

برای نگه داشتن برش ها از یک کش استفاده کنید. می توانید از یک کش شومیز دامن یا یک تکه نخ استفاده کنید تا برش ها را به شکل یک سیب کامل نگه دارید. این می تواند به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض هوا کمک کند.
برش ها را در یک ظرف دربسته قرار دهید. نگهداری برش های سیب در یک ظرف دربسته پس از درمان میوه بریده شده با آب نمک، عسل یا اسید سیتریک بهترین راه برای تازه نگه داشتن میوه است.
با محدود کردن مدت زمانی که آنها در معرض هوا می گذرانند، احتمال شکسته شدن برش ها کمتر خواهد بود. این روش برای بسته بندی برش های سیب در جعبه های ناهار بهترین کار را دارد.
برش های سیب را در یخچال نگهداری کنید. سرد کردن به کاهش سرعت تجزیه آنزیمی سیب کمک می کند. اگر برش ها را در فضایی کمتر از دمای اتاق نگهداری کنید، مدت زمان بیشتری تازه می مانند.
شما می توانید از بسیاری از این روش ها برای سایر لابستر میوه ها و سبزیجات مستعد قهوه ای شدن مانند آووکادو، گلابی، سیب زمینی و بادمجان استفاده کنید.
شما می توانید از بسیاری از این روش ها برای سایر لابستر میوه ها و سبزیجات مستعد قهوه ای شدن مانند آووکادو، گلابی، سیب زمینی و بادمجان استفاده کنید.
برش های سیب را در آب فرو کنید. می توانید از یک دستمال کاغذی برای فرو بردن برش های سیب در آب سرد استفاده کنید. خیساندن سیب، برش ها را از هوا دور نگه می دارد.
محلول آب شور ایجاد کنید. یک هشتم قاشق چایخوری نمک را به یک فنجان آب اضافه کنید، سپس برش ها را برای چند دقیقه خیس کنید تا با موفقیت از فرآیند اکسیداسیون جلوگیری شود.
محلول آب شور ایجاد کنید. یک هشتم قاشق چایخوری نمک را به یک فنجان آب اضافه کنید، سپس برش ها را برای چند دقیقه خیس کنید تا با موفقیت از فرآیند اکسیداسیون جلوگیری شود.
شوری نباید روی طعم آن تأثیر زیادی بگذارد، اما می توانید قبل از مصرف برش ها را آبکشی کنید
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.