درختی که اینلیمو ترش لیسبون از آن می آیند در ترکیه (از طریق واریته مرکبات) سرچشمه می گیرد. بر اساس آنچه که ما می توانیم درک کنیم، دانشگاه کالیفرنیا درخت را گرفت و آن را با درخت لیمو پوندروسا پیوند زد و درخت را با موفقیت تغییر داد و میوه داد.
Fresh Fruit خاطرنشان می کند که لیموی به دست آمده دارای یک برداشت زودرس میوه با اندازه متوسط با ظاهری کشیده و استوانه ای است. لیموهای لاما دارای پوست یکنواختی هستند که براق است و به راحتی پوست آن گرفته می شود.
در نهایت، این میوه پوندروسا است که به درخت دیگری پیوند زده شده است. البته تفاوت هایی وجود دارد، اما این لیمو در هسته خود قابل تشخیص است.
لیموهای لاما از داخل زرد هستند و درصد آب آن خوب است. اگر می توانید به برخی از آنها دست پیدا کنید (یا اگر در مورد منشأ آنها اطلاعات بیشتری کسب کردید) به ما اطلاع دهید!
طبق فرهنگ لغت مریام-وبستر، لیموهای پرین ترکیبی از لیمو جنوا و لیموی مکزیکی یا هندی غربی است.
آنها برای اولین بار در فلوریدا با امید به حفظ بیماری های گذشته بر گیاهان مرکبات (از طریق Specialty Produce) توسعه یافتند.
میوه به دست آمده از نظر اندازه و نوع چمباتمه کوچکتر است و از این نظر بیشتر شبیه لیموترش است تا لیمو. آنها همچنین از سبز به زرد می رسند
اگرچه ممکن است مقداری از آن رنگ سبز را حتی در زمان رسیدن نیز حفظ کنند. آنها همچنین سطح اسیدی بالایی دارند که آنها را برای ترشی کردن غذاهای دریایی عالی می کند.
لیمو پرین دارای پوست نازک و صافی است که هنوز سفت است و با غدد روغنی کوچکی پوشیده شده است که به لیمو احساس بافت اولیه می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.