لنت های ترمز ارگانیک مانند لنت ترمز nhc برای چندین دهه پایه اصلی تولید ترمز خودرو بوده است.
لنت هایی از این نوع در ابتدا به عنوان جایگزینی در مقیاس بزرگ برای لنت ترمزهای مبتنی بر آزبست طراحی شدند که به دلیل نگرانی های مربوط به محیط زیست و بهداشت از بین رفتند.
تعدادی از مواد شیمیایی و مواد در تولید لنت های ترمز آلی استفاده می شود. برخی از رایج ترین این مواد عبارتند از کولار، لاستیک، فیبر و کربن که در یک رزین بادوام به یکدیگر متصل می شوند.
امروزه بیش از 70 درصد خودروهای جدید مجهز به لنت ترمز ارگانیک هستند. این ترکیب از لنت ترمز نیز در میان مقرون به صرفه ترین ها برای خرید است.
این تا حد زیادی به دلیل فراوانی نسبی مواد مورد استفاده در فرآیند تولید آنهاست.
طرفداران:
عملکرد عالی رانندگی روزانه
در عملکرد ذاتاً بی صدا است
نسبت به جایگزین های نیمه فلزی گرد و غبار کمتری تولید می کند
سرماخوردگی کافی را ارائه می دهد
با قیمت اقتصادی
معایب:
سایش سریعتر از انواع پدهای جایگزین
در محدوده دمای عملیاتی نسبتاً محدود است
نرخ تراکم پذیری بالاتر نسبت به سایر انواع پد
برای شرایط رانندگی سخت مناسب نیست
سرامیک
جنس لنت ترمز سرامیکی
لنت های ترمز سرامیکی در رابطه با ترمزهای نیمه فلزی یا آلی نسبتا جدید هستند. این سبک از لنت ترمز اولین بار در دهه 1980 معرفی شد و از آن زمان تاکنون به طور پیوسته بر محبوبیت آن افزوده شده است.
لنت های این ترکیب به دلیل عدم وجود صدای عملیاتی و به حداقل رساندن تولید گرد و غبار ترمز شناخته شده اند. لنتهای ترمز سرامیکی نیز روی روتورها آسانتر از لنتهای نیمه فلزی هستند، اما تا حدودی سایندهتر از لنتهای ارگانیک هستند.
در حالی که لنتهای ترمز سرامیکی دارای فهرست بلندبالایی از مزایا هستند، معمولاً قیمت فروش بالاتری نسبت به لنتهای ترمز نیمه فلزی یا ارگانیک دارند.
رانندگان اغلب می توانند انتظار داشته باشند که برای مجموعه ای از لنت های ترمز سرامیکی، تقریباً دو برابر قیمت لنت های ارگانیک بپردازند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.