ظروف مسی برای پذیرایی در مجلسی که دردسر ساز شد

ظروف مسی مانند ظروف مسی برای پذیرایی را می توان با استفاده از آب، نمک و تمر هندی تمیز کرد. لیمو را می توان برای تمیز کردن سطح بیرونی و نه سطح داخلی استفاده کرد زیرا تمیز کردن طولانی مدت و دقیق می تواند مس با اسید سیتریک موجود در لیمو واکنش نشان دهد.

ظروف مسی را نباید با صابون یا مواد شوینده یا هر مایع پاک کننده تمیز یا شست. باید از مواد پاک کننده طبیعی مانند تمر هندی، نمک استفاده شود.

خیساندن ظروف مسی در آب تمر هندی نیز به طور موثری ظروف مسی را تمیز می کند. هنگام تمیز کردن ظروف مسی باید از اسکراب های فلزی خودداری کرد زیرا باعث خراشیدگی و محو شدن براق و درخشش می شود.

استفاده از اسکرابر مبتنی بر اسفنج موثر است. از مخلوط هایی مانند پودر آرد گرم با لیمو، نمک و مقداری آب نیز می توان از آن به عنوان خمیر استفاده کرد. حتی سس گوجه فرنگی نیز برای تمیز کردن ظروف مسی استفاده می شود.

آیا می توان از مواد شیمیایی برای تمیز کردن ظروف مسی استفاده کرد؟

در حالی که همیشه استفاده از مواد طبیعی با استفاده از مواد شیمیایی برای تمیز کردن مس توصیه می شود، برای تمیز کردن ظروف مسی مورد استفاده برای ذخیره آب توصیه نمی شود.

در مورد برخی از لوازم مذهبی ساخته شده از مواد شیمیایی مس می توان پس از احتیاط کافی استفاده کرد.

برای پخت و پز نباید از ظروف یا ظروف مسی استفاده کرد. مس به عنوان پوشش زیر ظروف مورد استفاده قرار می گیرد و چنین ظروفی یا از جنس فولاد ضد زنگ است که غذا در هنگام پخت با آنها تماس پیدا می کند.

مس در این مورد برای انتقال حرارت و سرعت بخشیدن به پخت و پز استفاده می شود. اما ظروف مسی خالص نباید برای پخت و پز شکایت کنند زیرا گرمای تولید شده باعث تسریع در شسته شدن مس در غذا می شود.

فرکانس تمیز کردن ظروف مسی چقدر است؟ ظروف مسی را باید روزی یک بار با آب، تمر هندی و نمک تمیز کرد. لیمو را می توان در سطح بیرونی استفاده کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.