ویتامین ها و مواد معدنی زیتون پرورده اصفهان : زیتون منبع خوبی از ویتامین و مواد معدنی است که برخی از آنها در طول فرآوری اضافه می شوند. ترکیبات مفید این میوه عبارتند از:
ویتامین E. غذاهای گیاهی پرچرب معمولاً حاوی مقادیر بالایی از این گیاه هستند.
اهن زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است که برای گلبول های قرمز خون برای انتقال مهم است (منبع مورد اعتماد 8).
فلز مس. این ماده معدنی نیاز در رژیم غذایی معمولی غربی وجود ندارد.
ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن شما، کلسیم است که برای عملکرد استخوان، ماهیچه و اعصاب مورد نیاز است. برخی از روش های فرآوری زیتون، کلسیم را به میوه اضافه می کنند.
سدیم. اکثر زیتون ها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند زیرا در آب نمک یا آب شور بسته بندی می شوند.زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است. همچنین اگر در شور بسته بندی می شود، آب حاوی سدیم باشد.
سایر ترکیبات گیاهی: زیتون سرشار از ترکیبات گیاهی، به ویژه آنتی اکسیدان ها است، از جمله:
اولئوروپین. این فراوان ترین آنتی اکسیدان در زیتون تازه و نارس است. با بسیاری از سلامتی مرتبط است.
هیدروکسی تیروزول در طول رسیدن زیتون، اولئوروپئین به هیدروکسی تیروزول تجزیه می شود. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.
تیروسول. این آنتی اکسیدان که بیشتر در روغن زیتون رایج است، ممکن است ضد سرطانی داشته باشد.
اسید اولئانولیک این آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از آسیب آسیبی و کاهش آسیب کمک کند.
کوئرستین. این ماده مغذی ممکن است فشار را کاهش دهد و سلامت قلب را بهبود بخشد.
زیتون به ویژه از آنتی اکسیدان ها از جمله اولئوروپئین، هیدروکسی تیروزول، تیروزول، اولئانولیک اسید و کوئرستین است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.