ظروف پلاستیکی رنگی برای نگهداری غذا گزینه ای عالی برای نگهداری مواد غذایی در انجماد عمیق است.
آنها قابل استفاده مجدد یا یکبار مصرف، خلاء و معمولی، قابل بازیافت هستند و در این صورت به راحتی در مایکروویو گرم می شوند.
از چنین ظرفی ریختن مقدار مناسب محصولات راحت است، آنها برای انجماد دسته ای مناسب هستند و محصولات نیمه تمام را از تغییر شکل محافظت می کنند.
یخ زدن سبزیجات، میوه ها، سبزی ها، گوشت یا غذاهای آماده در ظروف پلاستیکی مواد غذایی برای خانم های خانه دار مزایای زیادی دارد.
با این حال، هیچ کس به این فکر نمی کند که چگونه مواد غذایی منجمد را به درستی در ظروف ذخیره کند و همچنین به چه نوع پلاستیکی ترجیح دهد.
در این مقاله می آموزید که هنگام انتخاب ظروف انجماد عمیق در فریزر باید به چه نکاتی توجه کنید.
هر شاخص خط خورده نشان دهنده ممنوعیت استفاده از یک یا روش دیگر از ظروف پلاستیکی است.
علاوه بر نمادهای فوق، توجه به برچسب گذاری پلاستیک نیز ضروری است، به یاد داشته باشید که ظروف فریزر را فقط می توان از پروپیلن تهیه کرد که با گرم شدن مواد سمی آزاد نمی کند.
ظروف فریزر پلاستیکی را می توان از مواد زیر تهیه کرد:
پلی پروپیلن – PP یک پلاستیک بادوام و ایمن است که به راحتی هر شکلی را به خود می گیرد. گرمایش تا 130+ درجه و سرمایش تا 40- را تحمل می کند.
آنها را می توان در اجاق های مایکروویو استفاده کرد، آنها بهترین گزینه در نظر گرفته می شوند.
پلی اتیلن – PET با گرمایش بالای 65 درجه سانتیگراد مقابله نمی کند، تغییر شکل پذیر است و به اندازه کافی شفاف نیست.
پلی استایرن – PS در خواص آن نزدیک به شیشه است، اما حرارت بالای 70 درجه سانتیگراد را تحمل نمی کند، بنابراین، آنها را نباید در اجاق های مایکروویو استفاده کرد.
نگهداری منظم، بدون نقض محله غذا (به عنوان مثال، سبزی، گوشت یا ماهی را می توان به راحتی در یک اتاق ذخیره کرد).
قابلیت نشان دادن تاریخ انجماد، نوع محصول، درجه برش و سایر اطلاعات روی درب ظرف.
ظاهر شدن بوی نامطبوع در محفظه فریزر به دلیل درب هوابند ممنوع است.
راحتی برای انجماد دسته ای، از جمله آبگوشت های آماده، گوشت چرخ کرده.
حمل و نقل و ذخیره سازی مناسب مواد غذایی، عدم وجود کامل تغییر شکل. در عین حال، غذاهای نرم (به عنوان مثال، انواع توت ها) “یخ زده” نمی شوند و به یک توده همگن تبدیل نمی شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.