بادام درختی با پوست چوبی دارای پوسته های صاف و سفت رنگ روشن است و در داخل دارای مغزی متوسط با پوست چروکیده است.
آجیل طعمی شیرین و آجیلی می دهد که برای به یاد آوردن این نوع طعمی بهشتی به جا می گذارد. به طور عمده می توانید افرادی را پیدا کنید که از آن روغن استخراج می کنند یا حتی برخی ترجیح می دهند آنها را به شکل خام گرامی بدارند.
این نوع بادام پس از رسیدن پوستی روشن با پوسته بیرونی نازک، سخت و دراز به خود می گیرد و از داخل مغز بادام دارای سایه قهوه ای تیره با سطح چروکیده است.
در مورد شکل آجیل ها صحبت کنیم، آنها بلند و صاف و کرمی هستند. این تنوع به طور خاص شما را در مورد مقدار مصرف به دلیل طعم شیرین و آجیلی که دلیل خوبی برای مار خوردن است، گیج می کند.
بادام سبز شکل نارس بادام با پوست سبز رنگ و بافت مغزی دور تا دور آن است. در حالی که در داخل دارای بافتی مخملی به همراه یک دانه نرم روییده در داخل آن هستند.
دانه نرم است زیرا در مرحله اولیه چرخه است. با این حال، از نظر افراد تناسب اندام، این بادام بهترین نوع بادام برای مصرف است زیرا مواد مغذی بیشتری نسبت به بادام های رسیده دارد.
بادام فریتز این برچسب را در زیر انواع مختلف برچسب و انواع کالیفرنیا قرار می دهد. این نوع بافتی نیمه سخت دارد که به رنگ قهوه ای روشن و چاق است.
دانه ها به دلیل بازدهی در مراحل اولیه بلوغ کمی تیره تر و متوسط هستند. طعم آن آجیلی و شیرین است، اما شیرینی کمتری نسبت به انواع بادام های غیر پریل دارد.
بادام سونورا با یک ویژگی متمایز دوباره در قلمرو نوع بادام کالیفرنیا قرار می گیرد. پوسته بیرونی مهره از نظر ظاهری نازک، تیره و خشن است که کمتر از بقیه انواع آن بعید است. آجیل داخل آن بلند و باریک با طعم آجیلی ماندگار و بافت ترد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.