با توجه به علاقه روزافزون به داشتن یک زندگی سالم، از جمله رژیم غذایی، توجه ویژه ای به جستجوی محصولات غنی از مواد مغذی، درشت و ریز مغذی ها و ویتامین ها شده است.
خرما هرمزگان میوههایی هستند که این الزامات را برآورده میکنند و اثرات چند جهتی سلامتی را نشان میدهند. این میوه ها منبع پتاسیم و سایر مواد مغذی درشت و ریز مغذی هستند.
آنها به لطف محتوای فلاونوئیدها و پلی فنول ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. و خواص آنتی اکسیدانی خرماهای مختلف از مناطق مختلف جهان مشخص شد. نتایج نشان داده است که پوست و گوشت خرما از نظر ترکیب شیمیایی تفاوت قابل توجهی دارد.
پوست به طور قابل توجهی از نظر اجزای شیمیایی با اهمیت بیولوژیکی غنی تر است. تجزیه و تحلیل تمایز نتایج بهدستآمده برای خرماهای منشأ گرفته از مناطق مختلف نشان داد که عامل اصلی تعیینکننده ترکیب شیمیایی آزمایششده، محل کشت است.
کشت خرما در سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته است. طی 20 سال گذشته، تولید تقریبا دو برابر شده است. با توجه به افزایش تولید و صادرات، خرما در حال حاضر در سراسر جهان در دسترس است و می تواند بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی روزانه باشد.
با توجه به علاقه روزافزون به داشتن یک زندگی سالم، از جمله رژیم غذایی، توجه ویژه ای به جستجوی محصولات غنی از مواد مغذی، درشت و ریز مغذی ها و ویتامین ها شده است.
خرما میوههایی هستند که این الزامات را برآورده میکنند و اثرات چند جهتی سلامتی را نشان میدهند. آنها هضم نمی شوند، اما بلافاصله توسط بدن استفاده می شوند. بنابراین خرما یک منبع ایده آل انرژی قبل از تمرین برای ورزشکاران است.
علاوه بر این، خرما سرشار از پروتئین است. محتوای پروتئین خرما نسبت به سایر میوه ها بیشتر است، به عنوان مثال در سیب، موز و پرتقال که میزان پروتئین آن از 1% تجاوز نمی کند.
خرما منبع خوبی از مواد معدنی است. تحقیقات نشان می دهد که غلظت مواد معدنی در میوه خرما تحت تأثیر حاصلخیزی خاک، تنوع و مرحله رسیدن است. محتوای پتاسیم و همچنین کلسیم، منیزیم و فسفر بسیار زیاد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.