سویا یک محصول مغذی و از نظر اقتصادی مهم است که منشا آن سویا سبحان آسیا است.
دانه سویا به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ایزو فلاونوئیدها و اسید فولیک در سطح جهانی برای یک رژیم غذایی سالم مورد استفاده قرار می گیرد.
محصولات سویای رژیمی به دلیل تأثیر بالقوه سودمند آنها بر سلامت انسان موضوع مورد توجه علمی فزاینده ای هستند.
اجزای مهم سویا که فعالیت بیولوژیکی از خود نشان می دهند پروتئین ها یا پپتیدها، ساپونین ها، سویا خشک ایزوفلاون ها و مهارکننده های پروتئاز هستند.

سویا و اجزای آن دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد دیابت، ضد تکثیر، ضد چاقی و ضد التهاب هستند.
مصرف آنها با فواید سلامتی بالقوه مختلف و کاهش بسیاری از بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، اختلالات ایمنی، انواع خاصی از سرطان و چاقی مرتبط است.
تحقیقات متعدد ثابت کرده است که محصولات سویا سرشار از پروتئین به کاهش کلسترول کمک می کند.
این مقاله مروری کوتاه بر روی سویا، محصولات آن و نقش بالقوه آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سویا خشک ماکارونی مزمن مختلف متمرکز شده است.
مطالعات بر روی ترکیبات زیست فعال جدید سویا که دارای فواید سلامتی هستند، می تواند به کاربرد آنها در غذاهای کاربردی و توسعه دارویی منجر شود که می تواند جایگزین داروهای مصنوعی با اثرات نامطلوب مختلف سویا گوشتی شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.