در واقع آلو زرد یکی از محبوب ترین میوه هایی است که به صورت تازه و فرآوری نشده مصرف می شود. آنها خوشمزه هستند که مستقیماً از درخت چیده می شوند یا از بازار رسیده و تمیز می شوند.
آلوی رسیده سفت خواهد بود، اما به پوست کمی هم می بخشد. شما میخواهید از هرگونه لکههای کبود یا کبودی جلوگیری کنید، زیرا به احتمال زیاد این آلوها بیش از حد مورد استفاده قرار گرفتهاند.
آلو را می توان نگهداری کرد، مربا و ژله درست کرد، به شراب آلو تخمیر کرد، خشک کرد، نمک زد، پخته، به صورت آبغوره و کبابی کرد.
انجماد آلو یک راه عالی برای نگهداری آنها در خارج از فصل برای استفاده در پخت و یا حتی تازه خوردن است.
این یک جایگزین ساده تر برای کنسرو است که مستلزم زمان و تلاش بیشتری است. هر دو روش شیرینی آلو را حفظ می کنند تا زمانی که تصمیم بگیرید با آنها چه کنید.
تهیه آلو یکی دیگر از کاربردهای آلو است. آلو خشک آلو خشک است و به دلیل اثرات سلامتی خود شناخته شده است. آلو یک منبع عالی از فیبر سالم و ویتامین K است.
محتوای سوربیتول موجود در آن فیبر همان چیزی است که به احتمال زیاد باعث ایجاد اثر ملینی می شود که بسیاری هنگام خوردن آلو به دنبال آن هستند.
آلو کبابی یا آب پز یک افزودنی فوق العاده برای هر غذایی است، چه به عنوان یک طرف تابستانی یا یک دسر. آلو در مورد میوه مورد علاقه نانوایان است زیرا به اندازه کافی سفت است که شکل و طعم خود را حفظ کند.
سالانه 12.7 میلیون تن آلو در سراسر جهان تولید می شود که 54 درصد آن مستقیماً از چین می آید.
آلو زرد جزء اصلی مورد علاقه باغداران و پرورش دهندگان تجاری است زیرا درختان تولیدکنندگان سنگینی هستند و مقاومت بالاتری در برابر آفات و بیماری ها دارند.
در فصل معمولاً از اواسط تابستان تا پاییز آلو را می توان در هر فروشگاه مواد غذایی یا بازار کشاورزان خریداری کرد. آنها به طور کلی ارزان و بسیار محبوب هستند.
بسیاری از باغها آلوهای «خودت را انتخاب کن» در فصلی که در دسترس هستند نیز دارند.
اگر بیشتر به تنقلات آلو منحصر به فرد علاقه دارید، پیدا کردن یک خواربار آسیایی یا ژاپنی می تواند شما را به Umeboshi و Ume که هر دو در فرهنگ شرقی محبوب هستند، هدایت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.